Een integere partner voor De Meent Groep

Bij De Meent Groep werken ruim 300 deskundige medewerkers die zich dagelijks inzetten voor mensen met een beperking. Jaarlijks helpen zij ruim 8000 cliënten die belemmeringen ervaren in hun leven met een beperking. MEE Midden-Limburg, MEE Noord-Limburg, MEE Noordoost-Brabant, MEE regio ‘s-Hertogenbosch en MEE regio Tilburg maken deel uit van De Meent Groep.

KiK heeft De Meent Groep eerder ondersteund bij het afsluiten van de vaste telefonie-abonnementen. In het daarop volgende project is niet alleen geadviseerd over vaste en mobiele telefonie, maar ook over de hardware. We zijn begonnen met het opstellen van een programma van eisen en hebben vervolgens bij verschillende providers offertes opgevraagd. Deze zijn door KiK kritisch beoordeeld op basis van hun ervaring en expertise. KiK heeft advies uitgebracht en heeft onderhandeld om tot de beste deal te komen.

De Meent Groep over KiK: Heldere communicatie en vertrouwen

‘’De heren van KiK zijn zeer integer en gedreven; ze willen er echt iets van maken. Ze werken gestructureerd, letten op de tijd en wanneer er tijd wordt overschreden wordt dat altijd gecommuniceerd. Het contact is open, hun communicatie is helder en er was sprake van wederzijds vertrouwen! Ze weten de materie te vertalen naar de taal van een leek en komen met hun expertise tot de juiste oplossing. KiK neemt het werk uit handen, wat tijd en geld bespaart. Zij behartigden onze zaak als een volwaardig partner.
Met de hulp van KiK heeft De Meent Groep inzicht gekregen in hun belgedrag en de wijze van facturering. Doordat er fouten zijn ontdekt in bepaalde facturatie, heeft KiK zich meteen terugverdiend.’’