KennisisKracht biedt Abrona meerwaarde

Abrona

Stichting Abrona staat met haar dienstverlening klaar voor mensen met een verstandelijke beperking. De dienstverlening voor wonen, dagbesteding en behandelzorg binnen de Wet langdurige zorg wordt op circa 50 locaties in de provincie Utrecht aangeboden. Nick Postma, (interim) teamleider ICT bij Abrona, is binnen Abrona onder andere verantwoordelijk voor het richting geven en leidinggeven aan de ICT-afdeling. Daarnaast is hij Programma Manager en aangetrokken om de ICT-visie te realiseren.

KennisisKracht heeft voor Abrona diverse projecten uitgevoerd, waaronder de ondersteuning bij de implementatie van een aantal percelen uit het Vodafone-contract. Het ging hier om; mobiele telefonie, vaste telefonie (SIP-koppeling), Managed IPVPN-verbindingen en Managed Internet.

Het ontbrak Abrona in de ICT-organisatie aan handen en middelen om dit project op een goede manier uit te voeren. Vodafone heeft destijds 2 partijen naar voren geschoven, waaronder KennisisKracht. Na een sterke pitch en mede door de kennis van Vodafone, de kennis van de organisatie, en de ervaring die KennisisKracht met zich mee bracht, zijn wij de partner geworden om samen met Abrona dit project op te pakken!

Telefonie is een wondere wereld

Nick Postma: “Telefonie is voor mij een wondere wereld, KennisisKracht heeft veel kennis en ervaring in deze tak van sport, zodat ik zaken met vertrouwen aan hen overlaat. Zij zorgen ervoor dat ik ontzorgt word, en ik niet onnodig veel tijd kwijt ben aan het schakelen met de externe partijen, maar me kan focussen op de interne (ICT) organisatie. Wat ik plezierig vind aan de manier van werken van KennisisKracht, is dat zij korte lijnen hanteren in de manier van communiceren. Ook als er problemen zijn worden deze met hoge prioriteit opgepakt! Op deze manier kan ik het meer loslaten. Wel word ik regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang, zodat ik in control ben en blijf. KennisisKracht onderscheidt zich door de duidelijke visie op diverse onderwerpen, ook hebben zij hun steentje bijgedragen in zaken waarvan ik vooraf niet had gedacht dat zij daarin konden bijdragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beoordelen van offertes, waarbij zij onafhankelijk optreden en de leveranciers scherp houden, en het meedenken bij het mobiel device beleid.”

Abrona over KiK: KennisisKracht biedt Abrona echt een meerwaarde

“We kunnen de conclusie trekken dat het project omtrent de implementatie van het Vodafone contract geslaagd is. KennisisKracht heeft zich met deze migratie bewezen in de projectleiding en begeleiding van de organisatie. Waar de interne organisatie soms moeite heeft met openen van deuren bij externen, zorgen zij voor die toegang. KennisisKracht is op dit moment nog steeds betrokken bij de financiële afhandeling, en het realiseren van een besparing door de overstap van KPN naar Vodafone. Hier zorgen zij voor de correcte afhandeling van de facturatie bij KPN en de controle van de opstart van de facturatie bij Vodafone. Daarnaast ontvangen wij rapportages waaruit duidelijk wordt wie de grootverbruikers zijn, waar we onze medewerkers op kunnen aanspreken. Of door aanpassingen in het abonnement toch weer kosten kunnen besparen. Ook bij toekomstige projecten zie ik zeker weer een rol weggelegd voor KennisisKracht. Een traject dat er nog aankomt is het vervangen van de verouderde telefooncentrale, wat ook weer een flink project zal zijn met veel veranderingen voor de organisatie. KennisisKracht biedt Abrona echt een meerwaarde.”