Financieel resultaat vergroot de gunfactor

De Zorggroep staat met een ruime keuze aan zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra klaar voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg die zorg nodig heeft. De Zorggroep bestaat uit ongeveer 8000 medewerkers, verdeeld over circa 150 locaties in Noord- en Midden-Limburg.

KennisisKracht heeft voor De Zorggroep verschillende projecten uitgevoerd. De samenwerking is gestart met een inventarisatie van de mobiele telefonie. Met drie- tot vierduizend mobiele telefoonnummers binnen de organisatie en de grote hoeveelheid informatie die vanuit de mobiele providers beschikbaar was, heeft KiK zich in het project ‘vastgebeten’.

Robert Timmermans, vakspecialist ICT van De Zorggroep over KiK

“Door zich te verdiepen in De Zorggroep als organisatie en rechtstreeks te schakelen met de providers, heeft KiK de benodigde informatie kunnen achterhalen. KiK heeft zich op korte termijn gericht op het zogenoemde ‘laaghangend fruit’; een snelle actie die meteen resulteerde in (financieel) resultaat. Daarbij hebben zij op basis van de uitgevoerde inventarisatie goede en concrete adviezen aan De Zorggroep gegeven. Het mooie daarbij was, dat wij zelf de regie konden houden.”

Kennis van de markt en wederzijds vertrouwen

“De manier van werken van KiK spreekt ons erg aan. Ze kennen de markt en de partijen, ze kunnen de juiste vergelijkingen maken en hebben een groot, waardevol netwerk. Ze hebben kennis, die je als klant zelf niet hebt. De heren van KiK zijn inmiddels kind aan huis, er is sprake van wederzijds vertrouwen en het contact is laagdrempelig. Ze hebben een grote gunfactor en wij zijn enthousiast geworden door de positieve energie die KiK uitstraalt. De cijfers onderbouwen dat gevoel en geven meerwaarde.”